... onverschrokken!

De zeeverkenners van Scouting Hellevoetsluis zijn natuurlijk vaak op het water te vinden, maar afgelopen zaterdag 7 februari was dat nét even anders: voor het insigne 'buitenleven' zijn ze in het High Rope parcours geklommen van Outdoor Westvoorne in Rockanje!

Sommigen vonden het wat enger dan anderen, maar uiteindelijk hebben ze het allemaal geprobeerd. Het was best fris buiten, maar wat soep en warme chocomel verhielpen dat al snel.

Nieuwsgierig naar wat we nog meer doen in de winter? Kom een keer langs! Op zaterdag zijn we van 11 tot 13 uur te vinden in Fort Haerlem in de Vesting.