De welpen Voornse Trekkers Horde werken aan hun kookinsigne!

En dat pakken ze serieus aan. Zelf bedenken waar het eten wat ze elke dag eten thuis hoort in de 'schijf van vijf'. Waar past boter bij en waar brood? Ze maakten zelf hun lunch klaar en .... gingen op bezoek in een professionele keuken in restaurant De Ruyterhuis!

Klik hier voor wat foto's.

In het kader van JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) is het prachtig dat ze met elkaar praten over eten, leren wat je allemaal in je mond stopt en wat je echt nodig hebt.