alt

Vele speltakken lieten zich uitdagen door de stormachtige wind van afgelopen zaterdag. Van een mooie wandeling langs het water tot het zetten van zeil om te voelen wat zoveel (wind)kracht kan doen. De Zeeverkenners bouwden een graszeilboot en de wildevaarders lieten een fokje op de hand opbollen.

Er waren ca. 45 vrijwilligers aanwezig bij de superverzorgde Nieuwjaarslunch waar heel gezellig werd bijgepraat en vooruitgekeken naar het nieuwe jaar.

De Nieuwjaarsborrel werd minder goed bezocht dan we gehoopt hadden, maar was zeker gezellig en ook weer prima verzorgd.

Klik hier voor foto's. Klik hier voor filmpje, en hier voor nog een filmpje :D