alt

De bevers hadden een Kerstontbijt, de welpen Shanti Horde hadden een gezellige Kerstavond, de welpen Voornse Trekkers Horde een gezellig Kerstdiner, gingen bowlen én een Kerstovernachting,  de welpen Rimboe Horde kregen de Kerstman op bezoek, gingen bowlen én bleven slapen.

Alle scouts hadden een gezamenlijke Kerstopkomst in Oostvoorne, vanuit het clubhuis van Scoutinggroep De Strandvogels, met een spannende Kerstmoord om op te lossen. De luchtverkenners bleven meteen maar slapen.

De rowan/sherpa's hadden een gezellig en smakelijk Kerstgourmet.

Gelukkig hebben we de foto's nog.