Fleur, Daphne en Jinke gaan zonder Amber verder ...

Amber de Klepper (Chill voor haar welpen) is met ingang van januari 2015 gestopt als teamleider van de Rimboe Horde. Bij de kerstopkomst hebben de welpen afscheid genomen, met een kerstovernachting op het fort en een uitstapje naar de bowling. "Amber, ontzettend bedankt voor je enorme inzet door de jaren heen." Amber blijft actief bij scouting, maar dan voor de regio.

Voorlopig gaan Daphne, Fleur en Jinke alleen verder. Daphne is het aanspreekpunt voor de speltak. Ondertussen wordt er rondgekeken voor versterking van dit leuke welpen(leiding)team.