Image is not available
Image is not available
Slider

alt

Vele handen maken licht werk. 

Kom ook helpen en meld u aan!

De start in 2015 voor Scouting Hellevoetsluis komt eraan. We gebruiken het fort intensief als ons clubhuis. Aan het einde van de opkomst op zaterdag wordt het fort schoongemaakt door één van de speltakken, met aandacht voor: gangen, hallen, trappen en toiletten. Het is dan echter niet mogelijk de algemene ruimtes gronding onder handen te nemen. Een schoon fort is natuurlijk belangrijk voor het welzijn van de kinderen en het kader. Als bestuur willen we minimaal tweemaal per jaar een uitgebreide schoonmaakactie houden.

Op donderdag 8 januari is de eerstvolgende schoonmaakactie. We vragen daarvoor specifiek uw hulp als ouders / verzorger om ons hierbij te helpen. Ouders en andere vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij .

We beginnen om 19.00 uur tot uiterlijk 21.30 uur. Uiteraard zorgen wij voor koffie en thee.

 

 

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!