alt

Scouting Hellevoetsluis heeft de 2e plaats voor de Vrijwilligers Aanmoedingsprijs 2014. De nominatie was een verrassing.  Het is een compliment aan al onze vrijwilligers die zich inzetten voor het scoutingspel. De prijs wordt door de Vrijwilligersbank beschikbaar gesteld. Natuurlijk feliciteren we ook Stichting Anders Spelen met hun welverdiende 1e plaats.

Eric Meerman, Lauret Tromp, Pamela Meerman en Laura Boender namen de prijs - een mooi beeld - in ontvangst tijdens de Dag van de Vrijwilliger afgelopen zondag 7 december. De prijs kan in het Leidinglokaal bewonderd worden.