Image is not available
Image is not available
Slider

alt

Nieuwe wilde vaarders ...

alt 

en nieuwe zeeverkenners !

Ja ja, na - voor de meeste - zeeverkenners vier jaar bij de groep te zijn geweest, was het nu toch echt tijd om over te zwemmen naar de wilde vaart.

Zaterdag 20 september was het zover! Op welke manier er precies afscheid genomen wordt ... dat verklappen we natuurlijk niet, maar dat je er vies en nat van wordt, dat was wel duidelijk. Ze gaan natuurlijk ontzettend gemist worden maar we wensen ze heel veel plezier bij de wilde vaart. 

Gelukkig konden daarna zeven orca-leden de hand geschud worden en welkom geheten bij de zeeverkenners. Maar pas na een plons in het water om eerst schoon te worden van een dapper doorstaan overzwem-ritueel.

Al met al had de leiding zich weer aardig uitgeleefd en er een enorm spektakel van gemaakt waar velen nog wel eens aan terug zullen denken ...

 

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!