Graag tot 10 oktober !

• 19.00 uur   inloop + mogelijkheid voor rondleiding
  • 19.30 uur   Aanvang informatieavond door bestuur en speltakken
  • Na afloop - Hapje & drankje + mogelijkheid voor rondleiding

We rekenen op de komst van veel ouders/verzorgers, want deze inbreng is voor ons heel waardevol. Van onze kant geven wij informatie over waar we bij scouting mee bezig zijn. Tijdens opkomsten is daar nauwelijks gelegenheid voor.

Er is naast alle informatie die uitgewisseld wordt een leuk programma voor die avond met de mogelijkheid voor een rondleiding door Fort Haerlem langs bijvoorbeeld onze 'overige ruimtes'.