Image is not available
Image is not available
Slider

 alt

alt

 

Van Rotterdam-Rijn Pijpleiding hebben we een switch gekregen. Hier zijn we uiteraard erg blij mee!

Waarom? Ook Scouting Hellevoetsluis doet al een tijdje mee met de 21ste eeuw. Niet alleen gebruiken wij GPS-sen en smartphones voor tochttechnieken, maar we hebben ook servers voor een netwerk binnen het fort met o.a. een eigen e-mailsysteem.

Vlak voor de start van het scoutingjaar was er helaas een belangrijk onderdeel kapot gegaan: de switch. 

Een switch is vergelijkbaar met de (snel)wegen in Nederland, er gaat verkeer overheen. Dit apparaat laat alle computers met elkaar 'praten'. Zonder switch kan bijv. geen mailbericht van leiding aan ouders verstuurd worden. Ook is deze switch belangrijk voor de komende JOTA/JOTI (17 t/m 19 oktober), die voor de helft af hangt van het IT netwerk! JOTI betekent namelijk: 'Jamboree On The Internet'. De term zegt het al: digitale communicatie.

N.V. Rotterdam-Rijn Pijpleiding (RRP) is in 1958 opgericht als joint venture van Shell, Ruhr Oel, BP en Texaco en exploiteert twee pijpleidingen met een totale lengte van 475 kilometer. Voor meer informatie over RRP, ga naar www.rrpweb.nl.

Lennard Reijtenbagh, voormalig luchtverkenner leiding, is onze huis-IT specialist en weet op automagische wijze het systeem al jaren goed werkende te houden. Succes met het installeren Lennard :-) 

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!