alt

Er zijn twee belangrijke wijzigingen op het Plein Fort Haerlem voor mensen die met de auto komen.

Er is nu duidelijk meer ruimte vrij langs het Fort. Vrij van geparkeerde auto's. Er staat namelijk sinds kort een rij paaltjes langs het fort die auto's op ca. 3 meter afstand houden. Een mooie veilige ruimte.

Tevens heeft Gemeente Hellevoetsluis besloten dat auto's alleen nog op de officiële parkeervakken mogen staan. Dus NIET IN HET MIDDEN van het plein. Dat zal even wennen zijn en soms lastig worden tijdens de zaterdagen van onze opkomst, maar is wel iets om rekening mee te houden.

Naast parkeren op de parkeervakken op het plein, kan ook geparkeerd worden langs de haven of achter het Gemeentehuis.