alt

De Vestingdagen zijn weer achter de rug en we hebben op Plein Fort Haerlem goed kunnen laten zien wat Scouting Hellevoetsluis is en waar wij voor staan. We hadden diverse leuke activiteiten waar iedereen aan mee kon doen, zoals: wafels bakken, sleutelhangers maken, boogschieten en schommelen op de gepionierde schommel. Het waren twee gezellige dagen.

De zeeverkenners zorgden er ook dit jaar voor dat het parkeren buiten de vesting op een goede manier verliep.

Iedereen bedankt die meegeholpen heeft om er ook dit weekend een succes van te maken.