alt

De rowan\sherpa's waren niet voor één gat te vangen. Zij bonden al hun kampspullen in rugzakken op hun rug en gingen (na een lift van enkele ouders) met de trein naar Brexbachtal. De reis alleen al was een avontuur en daar bleef het niet bij. Op kamp hebben ze zich prima gered met hun scoutinguitrusting en alles op wandelafstand. Alleen voor hun bezoek aan Koblenz hebben ze even de bus gepakt, "they were not lost, they were explorering".

De jongelui van de rowan\sherpa's gingen uit hun dak tijdens hun scoutingkamp van zaterdag 19 t/m zaterdag 26 juli en verbleven in Pfadfindercamp Bexbachtal (Duitsland).

We bedanken Liselotte, Joris en Marc voor hun bezielende (bege)leiding van dit kamp.