alt

Voor de 14 meiden en 4 vrouw leiding van de Shanti Horde afgelopen zaterdag, 5 april, was er een alternatieve Duinenmars. Ploeteren door de duinen langs het Haringvliet na de start bij Boelies, sommigen liepen verder met het nodige zand in hun schoenen. Aan het eind van het echte duinlopen stond Ingrid ze op te wachten met een heerlijke eierkoek en wat te drinken. Daarna via het Gorzenpad (zelfs nog drie hertjes gezien) verder gelopen, de Beer overgestoken en via de molen terug naar het Fort. Vijf kilometer in een heerlijk zonnetje. Deze meiden zijn echte kanjers.