alt

In de zomermaanden zijn onze orca's en zeeverkenners te vinden op het ZVC Oosterland in Brielle, waar ze met de vletten elke zaterdag het water op gaan om te zeilen, roeien, wrikken en wat ze verder kunnen bedenken.

Dit jaar verhuizen ze naar een nieuw 'clubhuis'. Iets groter en met meer mogelijkheden. Ze zullen het zelf weer helemaal gaan inrichten om er een 'eigen plek' van te maken, maar dat is ze wel toevertrouwd.

We wensen de leiding en leden heel veel mooie dagen in hun nieuwe 'hok'.