Image is not available
Image is not available
Slider

alt

 Een gezamenlijke opening

 

Onze landverkenners deden actief mee met de scoutingdag van Scoutinggroep De Strandvogels in Oostvoorne. Voor De Strandvogels is 2014 om twee redenen een belangrijk jaar: Ze bestaan dit jaar 75 jaar - gefeliciteerd! Én dit jaar starten ze met landscouts met meisjes én jongens. Hun clubhuis ligt hiervoor ideaal in de duinen van Zuid-Hollands landschap. Ze hebben de landverkenners van Scouting Hellevoetsluis gevraagd voor assistentie bij het opzetten van hun landverkenners en de Oostvoornse landverkenners zijn super enthousiast in hun nieuwe scoutingspel. Dat gaat helemaal goed komen. Onze landverkenners hadden een mooie scoutingdag in Oostvoorne. Met kunstig pionierwerk van Mark en Arnoud.

Klik hier voor hele leuke foto's!

 

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!