Een gezamenlijke opening

Onze landverkenners deden actief mee met de scoutingdag van Scoutinggroep De Strandvogels in Oostvoorne. Voor De Strandvogels is 2014 om twee redenen een belangrijk jaar: Ze bestaan dit jaar 75 jaar - gefeliciteerd! Én dit jaar starten ze met landscouts met meisjes én jongens. Hun clubhuis ligt hiervoor ideaal in de duinen van Zuid-Hollands landschap. Ze hebben de landverkenners van Scouting Hellevoetsluis gevraagd voor assistentie bij het opzetten van hun landverkenners en de Oostvoornse landverkenners zijn super enthousiast in hun nieuwe scoutingspel. Dat gaat helemaal goed komen. Onze landverkenners hadden een mooie scoutingdag in Oostvoorne. Met kunstig pionierwerk van Mark en Arnoud.

Klik hier voor hele leuke foto's!