Ziet er goed uit !

Deze nieuwe stelling in het Materiaalhok boven is gerealiseerd dankzij NLdoet. Gesponsord door het Oranjefonds is het materiaal aangeschaft, maar het verwijderen van de oude stelling en het plaatsen van deze nieuwe stelling is het werk van de vrijwilligers die zich hadden aangemeld voor deze klus. Op één aanmelding na waren dat allemaal scoutingmensen. Bedankt David, Rien, Gerard, Jan, Ria, Titus, Daan, Arno en Bram. Met een extra dank je wel voor Bram die er voor gezorgd heeft dat Scouting Hellevoetsluis heeft meegedaan.