Image is not available
Image is not available
Slider

altTanja en Marieke vinden het jammer dat Danny na de zomer stopt bij de bevers.

Onze bevers zijn de onze toekomst. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen bij scouting beginnen en komen binnen bij de bevers. Ze groeien op binnen scouting. Vele explorers van nu, zijn als bever bij ons begonnen.

Bevers leren het scoutingspel op een speelse manier in een eigen wereld 'Hotsjietonia' waarin ze actief werken aan de basiswaardes van scouting: respect en waardering voor een ander kind en de natuur. Deze jongste scouts hebben dan ook een heel actief en enthousiast leidingteam. Na de zomer zal Danny (Stanley Stekker voor de kinderen) overvliegen naar de luchtverkenners en wordt daar leiding. Dat betekent dat we actief op zoek zijn naar versterking van het beverteam. Lijkt het je wat of weet je iemand? Neem dan contact op met onze groepsbegeleider Ivo Kooijman, bereikbaar op .  

 

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!