Vrijdag 21 maart van 9 tot 16 uur bij Scouting Hellevoetsluis, Fort Haerlem.

In ons materiaallokaal gaan we de oude stelling afbreken en bouwen een degelijke stelling op voor ons scoutingmateriaal. Daarbij zullen we ook de kookkisten een opknapbeurt geven. Uiteraard zorgen we voor koffie & thee met koek en een stevige lunch.

We hebben 10 aanmeldingen ontvangen en daarmee hebben we genoeg klussers om de klus te klaren. Mocht je nog willen assisteren of anderszins informatie willen, neem dan contact op met Bram Kap via