Image is not available
Image is not available
Slider

alt

Alle welpen kregen deze mooie badge voor op hun scoutfit. 

Op zaterdag 22 februari hebben we Marijn, Rudy, Jelte en Chris van Stichting iNZet op bezoek gevraagd. Zij zetten zich in voor samenwerking tussen scouts in Nederland en enkele Afrikaanse landen. Ze zamelen geld in en bedenken middelen om scouts in Afrika te helpen bij hun scoutingspel. Omgekeerd nemen ze weer leuke spellen uit Afrika mee naar Nederland die hier gespeeld kunnen worden. Wij hebben al Afrikaanse knopen geleerd en zaterdag gingen onze welpen samen met Stichting iNZet een Afrikaanse speurtocht doen. Op de film maakten ze een vliegreis naar Afrika en tot slot leerden ze nog een leuk Afrikaans liedje met dans. Er was een shop met hele leuke scoutingspulletjes voor een vriendelijke prijsje en waarmee hun actie weer gesteund wordt. Onze cheque van 300 euro zal ook goed besteed worden.

Kijk op www.stichtinginzet.org voor meer informatie. Het was heel gezellig dat ze op bezoek waren en er is al beloofd contact te houden bij volgende activiteiten met Afrikaanse scouts. Klik hier voor meer foto's.

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!