Op 23 april 2014 bestaat Scouting Hellevoetsluis 60 jaar!

Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan en gaan dit groots vieren met een jubileumweekend voor alle kinderen en leiding: het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 juni (pinksterweekend).

Het thema van het jubileumweekend is: '60 jaar onderweg'.

Wat we allemaal gaan doen is nog een beetje geheim, maar leuk gaat het zeker worden. We kunnen wel al melden ...

Dit jaar wordt Sint Joris niet gehouden op 19 april, maar tijdens het jubileumweekend. Alle ouders zijn dan ook voor zaterdag 7 juni om 19.00 uur uitgenodigd om Sint Joris met ons te vieren.

• Ook kunnen we de tijden van onze jubileumopkomsten vertellen:
  • bevers op zaterdag 7 juni van 15.00 uur tot 21.30 uur
  • welpen op zaterdag 7 juni van 09.30 uur tot 21.30 uur
  • scouts, explorers, roverscouts en stam van zaterdag 7 juni 09.00 uur tot en met zondag 8 juni 13.00 uur.

De locatie is nog even geheim en krijgen jullie later te horen (we blijven in de buurt).

Met vriendelijke scoutinggroet,

het '60 jaar onderweg'-team, Arno, Eric, Ivo, Lennard, Linda, Laura en Peter