En de winnaars zijn ... 'Joris, Niek en de 2 draken' ! Nou ja, van de Pubquiz 2015 dan. Zij hebben de medaille ontvangen. Maar de echte toppers zijn de nieuwe Loodsen. Wat een topavond hebben zij voor kaderleden van Scouting Hellevoetsluis gerealiseerd. Pittige vragen (ca. 10 categorieën van 15 vragen) die heel wat vergden van de deelnemers: kennisvragen én DIY (do it yourself). Nog niet eerder iemand door een A4-tje zien kruipen. Zoals te verwachten viel, werd er gespeeld op het scherpst van de snede. Een prettige sfeer dus. De Pubquiz 2016 is al toegezegd !

Deze nieuwe Loodsen (Kevin, Dennis, Wouter, Tessa, Thijs en Matthijs) hebben laten zien wat ze waard zijn ... en dat is niet niks.