Image is not available
Image is not available
Slider

En de winnaars zijn ... 'Joris, Niek en de 2 draken' ! Nou ja, van de Pubquiz 2015 dan. Zij hebben de medaille ontvangen. Maar de echte toppers zijn de nieuwe Loodsen. Wat een topavond hebben zij voor kaderleden van Scouting Hellevoetsluis gerealiseerd. Pittige vragen (ca. 10 categorieën van 15 vragen) die heel wat vergden van de deelnemers: kennisvragen én DIY (do it yourself). Nog niet eerder iemand door een A4-tje zien kruipen. Zoals te verwachten viel, werd er gespeeld op het scherpst van de snede. Een prettige sfeer dus. De Pubquiz 2016 is al toegezegd !

Deze nieuwe Loodsen (Kevin, Dennis, Wouter, Tessa, Thijs en Matthijs) hebben laten zien wat ze waard zijn ... en dat is niet niks.

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!