Image is not available
Image is not available
Slider

'rood-wit-blauw' pannenkoek

"Wel masters, maar (nog) geen chefs." Dat was afgelopen zaterdag de conclusie van een van de scoutgs (11-14 jaar) toen hij hun zelfgemaakte maaltje proefde tijdens de jaarlijkse kookwedstrijden van Scouting Hellevoetsluis. De scouts werden die middag door hun leiding uitgedaagd om, binnen het budget, zelf boodschappen voor het avondeten te doen en hiermee het lekkerste 'rood-wit-blauw' gerecht te maken. Dit resulteerde onder andere in pannenkoeken met blauwe bessen en zelfs een gezonde stamppot met rode bietjes. Misschien nog geen echte masterchefgerechten, maar wel erg lekker en ... oefening baart kunst !

Het bewijs hiervoor is geleverd door de oudere rowans (14-18 jaar) die voor de gelegenheid als echte chefkoks hun eigen loempia's en dorito-kipnuggets maakten.

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!