Mevrouw De Jongh en landverkenner Peter aan het pionieren ...

Tijdens Scout It Out, zaterdag 28 maart, werden nieuwe pionierpalen gebruikt die aangekocht konden worden mede dankzij een donatie van mevrouw De Jongh, mogelijk gemaakt door afscheidsdonaties bij haar afscheid als wethouder van Gemeente Hellevoetsluis. Met hulp van landverkenner Peter pionierde mevrouw De Jongh enkele palen aan elkaar. Scouting Hellevoetsluis is heel blij met deze donatie en we gaan nog veel plezier beleven aan de pionierpalen.

Bedankt !