Een groene golf stroomde de raadszaal binnen op dinsdag 7 januari tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Gemeente Hellevoetsluis. Want onze welpen gingen Burgemeester Junius een taart aanbieden omdat in 2020 'welpen 100 jaar' in Nederland zijn. Raksja had een prachtige taart gemaakt die Anne (Shanti Horde), Mees (Voornse Trekkers Horde) en Alyssa (Dahinda Horde) met een brede glimlach aanboden aan de burgemeester. Deze drie kanjers waren niet alleen gekomen. Er waren heel veel welpen en welpenleiding gekomen om er bij te kunnen zijn. Een prachtige start van een nieuw jaar waarin onze welpen vast en zeker meer gaan meemaken in het kader van 100 jaar Welpen.