Image is not available
Image is not available
Slider

Wat een plaatje was het. Hetlijkt wel een sprookje .... Kerstopkomst 2019 was een witte Kerstopkomst voor de scouts van de amfibieën, landverkenners, orca's en zeeverkenners en de welpen van de Dahinda Horde en de Voornse Trekkers Horde. De laatste opkomst in 2019 was heel sfeervol met kerstbomen, sneeuw en ... wie waren daar ook? .... de professoren van Zweinstein Zomerschool. Een mooie afronding van het jubileumjaar 2019 waarin Scouting Hellevoetsluis haar 65 jarig bestaan uitbundig heeft gevierd. De kinderen kwamen in feestelijk outfit en werden ontvangen met een feestelijk drankje terwijl ze door de sneeuwbuien naar binnen stapten. De welpen hadden zelf heerlijk gerechten meegenomen voor een groots Kerstbuffet en de scouts rouleerden voor elke gang van lokaal zodra Vilder om zijn bromfiets in het fort de wisseltoeter liet klinken. Het was een complete verrassing om zo kerst op het fort te vieren. De Rowan Sherpa's hielden ondertussen in alle rust hun gezellige kerst opkomst. De luchtverkenners waren iedereen voorgegaan met een overheerlijk Kerstontbijt. 

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!