Image is not available
Image is not available
Slider

Het blijft best wel spannend wanneer Sinterklaas ineens voor je zit. Zaterdag 30 november was Sinterklaas met zijn pieten op bezoek bij Scouting Hellevoetsluis. Ze werden heel enthousiast verwelkomd op het plein met zang en dans. Iedereen stond te springen van plezier. Natuurlijk had de sint voor alle bevers en welpen even tijd. Hij bezocht de speltakken die een mooie stoel voor hem klaar hadden gezet. De bevers kregen een superleuke sleutelhanger met Stuiter en de welpen een unieke badge met 100 welpen. Want in 2020 bestaan ze 100 jaar! 

Ook bij de oudere speltakken is de verjaardag van de Goedheiligman niet ongemerkt voorbij gegaan. Er zijn speciale en spannende opkomsten geweest waarbij spellen gespeeld zijn zodat iedereen met een kadootje naar huis ging.

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!