Image is not available
Image is not available
Slider

Elk jaar vertellen we elkaar het verhaal over Sint Joris en de draak rond een groot kampvuur. Dit jaar was het niet Sint Joris die de draak versloeg maar Jorina die een moederdraak met babydraakje te hulp schoot en voorkwam dat het drakenvuur de huizen in de Vesting zou afbranden. Het verhaal is door alle scouts prachtig uitgebeeld rond het grote kampvuur achter Fort Haerlem. Een prachtige zonsondergang scheen over het de bunkers tot uit een donkere wolk ineens wat sneeuw naar beneden dwarrelde. Het mocht de pret niet drukken. Er is luid gezongen, muziek gemaakt, gedanst en voorgedragen. Na de warme chocolademelk gingen de bevers en welpen naar huis en bleven de scouts en explorers nog gezellig rond het kampvuur zingen en dansen. Volgend jaar weer !

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!