Hoi,

Mijn naam is Danny en sinds 2014 geef ik leiding bij de luchtverkenners. Daarvoor ben ik leiding geweest bij de bevers, vandaar dat ik tot op heden nog steeds reuzen bever genoemd wordt door de luchtverkenners :)

Ik werk in de industriële elektrotechniek en los daar electrotechnische problemen op aan diverse grote en kleine productie systemen.

Naast scouting houd ik mij bezig met het bouwen, repareren en vliegen van modelhelikopters, vliegtuigen en drones.
Ik houd mezelf ook bezig met Arduino, electronica en modelbouw projecten en ga regelmatig geocachen en fotograferen.

Heb je soortgelijke interesses dan zul je jezelf zeker thuis voelen bij de luchtverkenners!