Image is not available
Image is not available
Slider

Hallo, als voorzitter is het mijn bedoeling leden en vrijwilligers zoveel mogelijk de ruimte te geven om met elkaar op een leuke manier scouting te beleven in Hellevoetsluis. Binnen onze groep bruist het van de activiteiten en initiatieven en daar ligt ook de kracht van het succes van onze groep. Scouting beleven is een manier van in het leven staan waar je wat aan hebt. De basisgedachte is al meer dan 100 jaar oud en eigenlijk heel eenvoudig: respect en waardering hebben voor de wereld om je heen. Ik kan ontzettend genieten van alle plannen en ideeën die de leidingteams hebben voor het Scoutingspel met de kinderen. Ook bewonder ik de inzet door vrijwilligers die achter de schermen een waardevol steentje bijdrage. Daar krijg ik energie van ...

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!